mms does not build on my new production system :-(

Moderator: Moderator

User avatar
magicamun
master
Posts: 688
Joined: Thu Feb 28, 2008 7:42 am
Location: Germany

mms does not build on my new production system :-(

Postby magicamun » Sat Dec 06, 2008 10:26 am

Code: Select all

...
g++ -I/usr/local/include -I/usr/include/ -I. -pthread -pipe -O0 -g -Wall -W -Wno-sign-compare -Wold-style-cast -Wundef -Wno-long-long -D_GNU_SOURCE -isystem /usr/include/boost/ -isystem /usr/include/boost-1_36/ -isystem /usr/include/boost-1_35/ -isystem /usr/include/boost-1_34_1/ -isystem /usr/include/boost-1_34_0/ -I./plugins -I./plugins/feature/ -I./plugins/input -I./plugins/output -o mms -rdynamic --export-dynamic common.o config.o global_options.o mms.o option.o options.o rand.o simplefile.o startmenu.o theme.o themes.o updater.o cd.o print.o extra_menu.o global.o libfspp.o general.o file_t.o file_monitor.o search.o replay.o busy_indicator.o shutdown.o touch.o resolution.o regextools.o notify.o cpp_sqlitepp.o libbitap.o notify_area.o plugins/plugins.o plugins/output/output.o plugins/input/input-base.o plugins/feature/feature.o -pthread  -L/usr/local/lib -lccext2 -lccgnu2 -lpcrecpp /usr/local/lib/libinotifytools.so /usr/lib64/libsqlite3.so -lpthread -lrt -L/usr/lib64 /usr/lib64/libImlib2.so /usr/lib64/libfreetype.so -lz /usr/lib64/libXext.so /usr/lib64/libX11.so /usr/lib64/libxcb-xlib.so /usr/lib64/libxcb.so -lXau -ldl -lm 
/usr/lib64/gcc/x86_64-suse-linux/4.3/../../../../x86_64-suse-linux/bin/ld: error in plugins/feature/feature.o(.eh_frame); no .eh_frame_hdr table will be created.


ideas?

lorenzodes
master
Posts: 772
Joined: Sun Mar 11, 2007 4:50 pm
Location: move.l 4.w,a6

Re: mms does not build on my new production system :-(

Postby lorenzodes » Thu Dec 11, 2008 4:21 pm

No.

Please, post the full logs (and compile using "make -s" to reduce noise).
"I’m not frightened of dying, anytime will do, I don’t mind. Why should I be frightened of dying? There’s no reason for it, you gotta go sometime"

User avatar
magicamun
master
Posts: 688
Joined: Thu Feb 28, 2008 7:42 am
Location: Germany

Re: mms does not build on my new production system :-(

Postby magicamun » Thu Dec 11, 2008 8:00 pm

you want the full logs?

here you are - btw. mms is created! - so a following make all say : nothing to be done for "all"
Attachments
make.out.gz
(19.46 KiB) Downloaded 155 times

lorenzodes
master
Posts: 772
Joined: Sun Mar 11, 2007 4:50 pm
Location: move.l 4.w,a6

Re: mms does not build on my new production system :-(

Postby lorenzodes » Fri Dec 12, 2008 3:20 pm

That error is not a real error but a warning. Can you try a "make install"?
"I’m not frightened of dying, anytime will do, I don’t mind. Why should I be frightened of dying? There’s no reason for it, you gotta go sometime"

User avatar
magicamun
master
Posts: 688
Joined: Thu Feb 28, 2008 7:42 am
Location: Germany

Re: mms does not build on my new production system :-(

Postby magicamun » Sun Dec 14, 2008 3:36 pm

hm - yeah - i didn't say that install works

lorenzodes
master
Posts: 772
Joined: Sun Mar 11, 2007 4:50 pm
Location: move.l 4.w,a6

Re: mms does not build on my new production system :-(

Postby lorenzodes » Sun Dec 14, 2008 3:52 pm

magicamun wrote:hm - yeah - i didn't say that install works


Good. While it is not a blocker for RC9, it is worth looking into nonetheless. As I said it is not a compile error but a warning (i.e. ld returns 0). Can you please post your configuration flags AND the output the configure script prints when it finishes? Thanks.
"I’m not frightened of dying, anytime will do, I don’t mind. Why should I be frightened of dying? There’s no reason for it, you gotta go sometime"


Return to “general discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests