experiences and issues with 1.0.9

everything about the next not so big update

Moderator: Moderator

User avatar
acmelabs
Overlord
Posts: 2365
Joined: Mon Feb 20, 2006 9:18 pm
Location: Germany
Contact:

experiences and issues with 1.0.9

Postby acmelabs » Fri Dec 29, 2006 6:47 pm

Hi,
I did a fresh check out and compiled the new 1.0.9-patch-10.
I've done some moves (like Anders suggested) and adopted a few user-rights.
And here are issues I've encountered:
  • had to change audio_dev = default
  • audio_output_type = alsa
  • volume was set to null in options
  • leaving mplayer or tvtime from fullscreen, renders the mms screen black


The new fixed delay in slideshow and the second_action in main menu work fine.

Regards,

Andreas

User avatar
Uatschitchun
Overlord
Posts: 3189
Joined: Tue Dec 06, 2005 6:55 pm
Location: Germany
Contact:

Postby Uatschitchun » Sun Dec 31, 2006 11:22 am

Hi ...

I'll start collecting issues for 1.0.9 (as I did for 1.0.8.1), when I'm back home from vacation ... just to let you now ;)

Lg
Roman

User avatar
acmelabs
Overlord
Posts: 2365
Joined: Mon Feb 20, 2006 9:18 pm
Location: Germany
Contact:

Postby acmelabs » Sun Dec 31, 2006 12:31 pm

Uatschitchun wrote:Hi ...

I'll start collecting issues for 1.0.9 (as I did for 1.0.8.1), when I'm back home from vacation ... just to let you now ;)

Lg
Roman

Yeah, that's cool. Thanks.
"...und Guten Rutsch"

Regards,

Andreas

User avatar
Uatschitchun
Overlord
Posts: 3189
Joined: Tue Dec 06, 2005 6:55 pm
Location: Germany
Contact:

Postby Uatschitchun » Thu Jan 04, 2007 3:39 pm

Ok, it's on the list ...

Lg
Roman


Return to “1.0.9”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest