mms.kicks-ass.org Forum Index -> wrong link

Discuss anything not related to mms

Moderator: Moderator

User avatar
Uatschitchun
Overlord
Posts: 3189
Joined: Tue Dec 06, 2005 6:55 pm
Location: Germany
Contact:

mms.kicks-ass.org Forum Index -> wrong link

Postby Uatschitchun » Wed Mar 07, 2007 10:09 pm

The link in the upper left corner "mms.kicks-ass.org Forum Index" does not fit anymore!
It heads for "http://mms.kicks-ass.org/index.php" but not to the Forum Index ...

Lg
Roman

User avatar
acmelabs
Overlord
Posts: 2365
Joined: Mon Feb 20, 2006 9:18 pm
Location: Germany
Contact:

Re: mms.kicks-ass.org Forum Index -> wrong link

Postby acmelabs » Thu Mar 08, 2007 6:36 am

Uatschitchun wrote:The link in the upper left corner "mms.kicks-ass.org Forum Index" does not fit anymore!
It heads for "http://mms.kicks-ass.org/index.php" but not to the Forum Index ...

Lg
Roman

Could be possible, it's intended by Julian. But I'd like to have the old behaviour back too.

Regards,
Andreas

User avatar
Uatschitchun
Overlord
Posts: 3189
Joined: Tue Dec 06, 2005 6:55 pm
Location: Germany
Contact:

Postby Uatschitchun » Thu Mar 08, 2007 7:58 am

Thx for fixing ... to whom ever

User avatar
acmelabs
Overlord
Posts: 2365
Joined: Mon Feb 20, 2006 9:18 pm
Location: Germany
Contact:

Postby acmelabs » Thu Mar 08, 2007 8:01 am

Uatschitchun wrote:Thx for fixing ... to whom ever

hmm - it's not working for me yet.

lapistano
Posts: 27
Joined: Wed Feb 21, 2007 12:15 am

Postby lapistano » Thu Mar 08, 2007 8:44 am

neither for me

lapis

User avatar
Uatschitchun
Overlord
Posts: 3189
Joined: Tue Dec 06, 2005 6:55 pm
Location: Germany
Contact:

Postby Uatschitchun » Thu Mar 08, 2007 9:00 am

you're right :cry:

It was working as I posted this note :?:

User avatar
acmelabs
Overlord
Posts: 2365
Joined: Mon Feb 20, 2006 9:18 pm
Location: Germany
Contact:

Postby acmelabs » Thu Mar 08, 2007 9:28 am

Uatschitchun wrote:you're right :cry:

It was working as I posted this note :?:

I wrote an email to Julian. Let's see it it helps.

User avatar
acmelabs
Overlord
Posts: 2365
Joined: Mon Feb 20, 2006 9:18 pm
Location: Germany
Contact:

Postby acmelabs » Thu Mar 08, 2007 9:35 am

acmelabs wrote:
Uatschitchun wrote:you're right :cry:

It was working as I posted this note :?:

I wrote an email to Julian. Let's see it it helps.

Wow, da man is fast! :D Thanks!

User avatar
nutcase
Site Admin
Posts: 42
Joined: Wed Nov 30, 2005 9:59 pm
Location: Germany

Postby nutcase » Thu Mar 08, 2007 9:37 am

ok, i switched back.
My intention was, that one can get to wiki a bit faster. But the right way is to add a link next to FAQ, Search etc.

That it worked once for Roman was probably a caching issue.

regards and sorry :)
Julian

User avatar
Uatschitchun
Overlord
Posts: 3189
Joined: Tue Dec 06, 2005 6:55 pm
Location: Germany
Contact:

Postby Uatschitchun » Thu Mar 08, 2007 10:03 am

nutcase wrote:My intention was, that one can get to wiki a bit faster.

Nice idea!!

But the right way is to add a link next to FAQ, Search etc.

True :wink:

sorry :)

Shit happens :P

Lg
Roman


Return to “Off-topic”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests