MMS (1.0.8.5) for Debian & Ubuntu (removed!)

Moderator: Moderator

User avatar
Uatschitchun
Overlord
Posts: 3189
Joined: Tue Dec 06, 2005 6:55 pm
Location: Germany
Contact:

Postby Uatschitchun » Fri Mar 23, 2007 12:50 pm

I only know this output from mms-audio-library !?

Lg
Roman
Lg
Roman

User avatar
arj
Site Admin
Posts: 2316
Joined: Thu Dec 01, 2005 8:51 pm
Location: Denmark
Contact:

Postby arj » Fri Mar 23, 2007 3:13 pm

You get this if mms-audio-library has been compiled and mms recompiled I think. That way the audio library will be compiled with debugging and spit out all of that outpu t :D

User avatar
Uatschitchun
Overlord
Posts: 3189
Joined: Tue Dec 06, 2005 6:55 pm
Location: Germany
Contact:

Postby Uatschitchun » Fri Mar 23, 2007 3:30 pm

You're right ... I could reproduce.
Will see what to do. Seems there is a clean target missing then.

Esprit, what flavour are u using?

Lg
Roman
Lg

Roman

esprit
master
Posts: 503
Joined: Tue Dec 06, 2005 5:50 pm
Location: France
Contact:

Postby esprit » Fri Mar 23, 2007 4:40 pm

mms-standard

User avatar
Uatschitchun
Overlord
Posts: 3189
Joined: Tue Dec 06, 2005 6:55 pm
Location: Germany
Contact:

Postby Uatschitchun » Fri Mar 23, 2007 6:43 pm

Ok, this should be fixed in rc3, too ...

The library-builder got build before mms was installed, like:
make && make library-builder && make install && make library-builder-install

it should now be:
make && make install && make library-builders-install

Lg
Roman
Lg

Roman

User avatar
Uatschitchun
Overlord
Posts: 3189
Joined: Tue Dec 06, 2005 6:55 pm
Location: Germany
Contact:

New version online

Postby Uatschitchun » Mon Mar 26, 2007 7:19 pm

A little update is online ... see 1. post!

Btw. we have for rc2:
mms-standard (all distris) = 108
mms-slim (all distris) = 31
mms-mpeg (all distris) = 29

edgy (all flavours) = 109
etch (all flavours) = 40
feisty (all flavours) = 11
sid (all flavours) = 8
Lg

Roman

User avatar
Uatschitchun
Overlord
Posts: 3189
Joined: Tue Dec 06, 2005 6:55 pm
Location: Germany
Contact:

Postby Uatschitchun » Wed Mar 28, 2007 7:15 pm

New version up ... rc4

Main reason are 2 bugfixes

Attention: deb-src line is now epual to all flavours:
Lg

Roman

User avatar
arj
Site Admin
Posts: 2316
Joined: Thu Dec 01, 2005 8:51 pm
Location: Denmark
Contact:

Re: New version online

Postby arj » Wed Mar 28, 2007 8:26 pm

Uatschitchun wrote:A little update is online ... see 1. post!

Btw. we have for rc2:
mms-standard (all distris) = 108
mms-slim (all distris) = 31
mms-mpeg (all distris) = 29

edgy (all flavours) = 109
etch (all flavours) = 40
feisty (all flavours) = 11
sid (all flavours) = 8


I havn't thought of that before but your numbers are really interesting in that it lets us know how many users need mpeg output.

Thanks.

User avatar
Uatschitchun
Overlord
Posts: 3189
Joined: Tue Dec 06, 2005 6:55 pm
Location: Germany
Contact:

Postby Uatschitchun » Wed Mar 28, 2007 8:42 pm

Yes, even though it is only dvb-mpeg, not dxr3 ...

Problem with dxr3 is that em8300-headers are not in main but in contrib. So MMS would go in hole in contrib, too :?

I'll see, if there's the need for it, maybe we can add one unofficial ...
Lg

Roman

User avatar
Uatschitchun
Overlord
Posts: 3189
Joined: Tue Dec 06, 2005 6:55 pm
Location: Germany
Contact:

Postby Uatschitchun » Sun Apr 01, 2007 3:57 pm

Ok, according to the release of 1.0.8.3 we have new packages online !

This time I even put up a exe that runs on WindowsXP!!

Have Phun
Lg

Roman

User avatar
acmelabs
Overlord
Posts: 2365
Joined: Mon Feb 20, 2006 9:18 pm
Location: Germany
Contact:

Postby acmelabs » Sun Apr 01, 2007 4:37 pm

Uatschitchun wrote:Ok, according to the release of 1.0.8.3 we have new packages online !

This time I even put up a exe that runs on WindowsXP!!

Have Phun

Thanks you Roman for this excellent work!

On Vista your MMS-port gives a bluescreen. Does it run under XP only?

Steps to reproduce:
  • Install MMS for Windows
  • adjust your config
  • Select "Pictures"
  • Select foder, e.g. "2007-04-01"
  • -> Bluescreen


Regards,
Andreas

User avatar
Uatschitchun
Overlord
Posts: 3189
Joined: Tue Dec 06, 2005 6:55 pm
Location: Germany
Contact:

Postby Uatschitchun » Sun Apr 01, 2007 4:56 pm

Yes ... Vista's Bluescreen Function could only be worked around by this patch:
Image

Sorry for that ... but you'll have to enable your deepest faith!
Lg

Roman

esprit
master
Posts: 503
Joined: Tue Dec 06, 2005 5:50 pm
Location: France
Contact:

Postby esprit » Sun Apr 01, 2007 5:34 pm


User avatar
Uatschitchun
Overlord
Posts: 3189
Joined: Tue Dec 06, 2005 6:55 pm
Location: Germany
Contact:

Postby Uatschitchun » Sun Apr 01, 2007 5:39 pm

So I pay great homage to your blind and deep faith :twisted:

acme: There must be something wrong with your picture folder!? Maybe some too early easter-eggs in there?
Lg

Roman

User avatar
acmelabs
Overlord
Posts: 2365
Joined: Mon Feb 20, 2006 9:18 pm
Location: Germany
Contact:

Postby acmelabs » Sun Apr 01, 2007 6:02 pm

Uatschitchun wrote:So I pay great homage to your blind and deep faith :twisted:

acme: There must be something wrong with your picture folder!? Maybe some too early easter-eggs in there?

Well, I've installed WindowsXP again, unfortunately I had to format my HD again.
But I've got MMS running now. On my 16-Core system, I've got an average load about 25%, not bad, but CPU usage goes up to 100% if I listen to music also.

Image

Regards,
Andreas


Return to “announcements”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest